keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Pieni teksti ystävyydestä

Aurinko paistaa katonharjan takaa. Piha. Pian olen puoliksi varjossa, on siirrettävä tuolia vasemmalle. Pyry soittaa kitaraa. Mansikoita.
 Onko onnellisuus ainoa itseisarvo? Onko egoistista sanoa ystävyyttä välinearvoksi? Ystävyys johtaa onnellisuuteen. Toisaalta ystävyys on paljon laajempi käsite kuin onnellisuus. Ystävyys ei välttämättä aina johda onnellisuuteen. Kuitenkin arvostamme ystävyyttä sen onnellisuuteen johtavan laadun takia. Onko ystävyys vain sana kyvylle elää sopusoinnussa ihmisten kanssa?

Ei. Tämä on ystävyyttä. Pyry soittaa ja minä kirjoitan.



7 kommenttia:

  1. Ystävyys on sitä,että kokee jonkun itselleen tärkeän ihmisen kanssa jotain ainutlaatuista ja sellaista että sitä muistelee aina, ja ajattelemisesta tulee vain hyvä olo. Näen kolme sellaista koulussa yhden joka soittaa selloa, yhden joka rakastaa homoja, ja yhden jonka tunnistaisi kilometrin päähän niillä fuksiapunaisilla hiuksilla. Nämä kolme täyttävät mukavasti elämääni ja olen siitä ikuisessa kiitollisuudessa!!!!:)

    VastaaPoista
  2. Awwwwww, en saa nyt päähäni mitään fiksua vastausta, awwwww. <3

    VastaaPoista
  3. sulla on kiva tapa kirjoittaa :)

    VastaaPoista
  4. Oletan että eka kommentti kuuluu eräälle lyhyelle blondille, ja luulisin myös että oon toi keskimmäinen tyyppi josta neiti puhuu, joten kiitos ketusti.. :D mutta siis blogin omistajalle, tämä on kiva kirjoitus :3♥

    VastaaPoista
  5. Oikeaan osuit. ; ) Tämä kyseinen kommentti nosti hymyn huulilleni, toivottavasti sinunkin (vaikka "kiitos ketusti" kuulostaakin sarkasmilta).

    VastaaPoista